W przepisie użyte są mąki bezglutenowe. Można je zastąpić mąką pszenną pełnoziarnistą.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 3g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 56g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 200g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 60g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 37g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 50ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 125ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 130g |
![]() |
|
Mąka z ciecierzycy (cieciorki) | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 35g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Rodzynki | 30g |
![]() |
|
Ser twarogowy chudy | 100g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |