1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 204g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 80g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 300g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 2g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 30g |
![]() |
|
Rukola | 20g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Schab pieczony | 40g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 30g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 20g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |