1. Ugotuj kaszę. 2. Zmiksuj w blenderze wszystkie składniki. 3. Posyp sezamem.
1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 92g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 52g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 150ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 24g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Sezam | 5g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |