Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 3g |
![]() |
|
Aromat waniliowy | 1g |
![]() |
|
Banan | 180g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 5g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Ksylitol | 5g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 30ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka gryczana | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 17g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |