Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 60g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Gruszka | 390g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 220g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 94g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 500ml |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 300g |
![]() |
|
Schab bez kości | 300g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |