Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 112g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 5g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Mandarynki | 130g |
![]() |
|
Migdały | 30g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mleko sojowe | 40ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 70g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |