Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 420g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Cytryna | 3g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Gruszka | 280g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 80g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 120g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 155ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |