Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Borówki myjemy. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Koperek (świeży) | 10g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mak niebieski | 10g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Migdały | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 27g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 5g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Sos sojowy (ciemny) | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szparagi | 180g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 170g |
![]() |
|
Śmietana kremowa 30% | 30g |
0,00 zł
(0,00 zł) |