Zmiksuj wszystko w blenderze
1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 630g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 20g |
![]() |
|
Brokuły | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Cynamon | 20g |
![]() |
|
Grejpfrut | 260g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 212g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Kasza manna | 80g |
![]() |
|
Mandarynki | 260g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 125g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Mleko krowie 0,5% | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 165ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 60g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Serek twarogowy, homogenizowany, waniliowy | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól biała | 2g |
![]() |