1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 116g |
![]() |
|
Jarmuż | 20g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 20g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza manna | 40g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 240g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 50g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Migdały | 60g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 112g |
![]() |
|
Mięta suszona | 1g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 400ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 1120ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka gryczana | 260g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 70g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 40g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Soczewica czerwona, nasiona suche | 50g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 4g |
![]() |
|
Woda | 145ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |