Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Curry | 3g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 525g |
![]() |
|
Kasza kuskus | 100g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 200g |
![]() |
|
Ser camembert pełnotłusty | 80g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 20g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Zioła prowansalskie | 10g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 50g |
![]() |