1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 340g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 30g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 30g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 180g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 65g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 230ml |
![]() |
|
Mleko krowie 0,5% | 500g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 125ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 50g |
![]() |