Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 92g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Guarana mielona | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 24g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 100g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |