Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 80g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 30g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 40g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |