Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 450g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 32g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 48g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Łosoś, wędzony | 100g |
0,00 zł
(0,00 zł) |