Figi kroimy w drobną kostkę. Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i dodajemy pozostałe składniki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Bakłażan | 120g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 200g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Cukinia | 125g |
![]() |
|
Curry | 8g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Dynia | 110g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 500g |
![]() |
|
Groch, nasiona suche | 22g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 15g |
![]() |
|
Kiełki fasoli mung | 20g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 40g |
![]() |
|
Liść laurowy | 1g |
![]() |
|
Marchew | 40g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 3g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 25g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 100g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 40g |
![]() |
|
Pomidory | 300g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 120g |
![]() |
|
Por | 70g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 25g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Skrobia ziemniaczana | 25g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 10g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |