Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Chleb żytni | 95g |
![]() |
|
Gruszka | 390g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 82g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 3g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pomidory | 180g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 100g |
![]() |
|
Rodzynki | 22g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |