Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 1000g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 130g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 448g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kiwi | 450g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 440g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 110g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 3g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 180g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |