Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Grejpfrut | 130g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza manna | 50g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 37g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 400ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 35g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Pestki dyni | 5g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |