1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 360g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 20g |
![]() |
|
Cytryna | 18g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 250g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 203g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 125g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 60g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 210g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szczypiorek | 20g |
![]() |
|
Sól biała | 3g |
![]() |
|
Łosoś, wędzony | 50g |
0,00 zł
(0,00 zł) |