1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 15g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 340g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 460ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 220g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 10g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 40g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |