Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bulion warzywny | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Fasola biała konserwowa | 420g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 450g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Kasza bulgur | 100g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kumin (kmin rzymski) | 1g |
![]() |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 8g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 420g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Szpinak | 60g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |