Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 100g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 150g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 200ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 150g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 15g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 45g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 12g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |