Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 290g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 15g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 125ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 20g |
![]() |
|
Ogórek | 190g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 45g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |