1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 290g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 55g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 50g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |