Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Jajka ugotować na twardo, przestudzić i obrać ze skorupek. Jajka przekroić wzdłuż na pół i delikatnie wyjąć do miseczki żółtka. Paprykę, ogórki, szynkę i szczypiorek drobno posiekać. Żółtka rozgnieść widelcem, dodać posiekane składniki, majonez i przyprawy. Całość dokładnie wymieszać. Nałożyć na każdą połówkę białka jajka porcję farszu. Całość udekorować szczypiorkiem lub natką pietruszki.
Źródło: olalalchf.pl
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 120g |
![]() |
|
Cebula | 250g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 120g |
![]() |
|
Curry | 6g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 459g |
![]() |
|
Kalafior | 120g |
![]() |
|
Majonez lekki (light) | 80g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 90g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 100g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 300g |
![]() |
|
Pieczona pierś z indyka | 90g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 3g |
![]() |
|
Pierś z indyka | 200g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szynka wieprzowa, gotowana | 150g |
![]() |
|
Szynka wołowa, gotowana | 30g |
![]() |
|
Sól biała | 3g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 124g |
![]() |