Zmiksuj wszystko w blenderze
1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Mozzarellę pokroić w plasterki . Wymieszać w misce mozarelle z oliwą. Posypać słonecznikiem. Podawać na kanapce z pomidorem.
Autor: qba100
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 150g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Cukier wanilinowy | 5g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 55g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 120g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 3g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 35g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Pomidory | 290g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 16g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 1g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |