Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 200g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 380g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Kiwi | 450g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 2g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 110g |
![]() |
|
Pomidory | 100g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 80g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka wieprzowa, gotowana | 30g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |