Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Burak | 150g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 80g |
![]() |
|
Czosnek | 15g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 150g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Imbir | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 24g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 75g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomidory | 570g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 15g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Woda | 800ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |