Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 18g |
![]() |
|
Awokado | 220g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Imbir | 6g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 300g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Melon | 300g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 750ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 100g |
![]() |
|
Pomidory | 140g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 120g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |