1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
2,18 zł
(13,99 zł) |
|
Banan | 120g |
0,60 zł
(4,99 zł) |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
0,33 zł
(5,49 zł) |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
1,44 zł
(4,79 zł) |
|
Hummus naturalny | 80g |
2,99 zł
(2,99 zł) |
|
Jarmuż | 50g |
1,40 zł
(6,99 zł) |
|
Krążki ryżowe | 40g |
0,98 zł
(2,69 zł) |
|
Ksylitol | 7g |
0,36 zł
(12,99 zł) |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
1,68 zł
(5,99 zł) |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
0,35 zł
(3,49 zł) |
|
Mleko migdałowe | 300g |
3,15 zł
(10,49 zł) |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
1,20 zł
(4,99 zł) |
|
Olej kokosowy | 10g |
0,50 zł
(11,99 zł) |
|
Olej rzepakowy | 30g |
0,21 zł
(6,99 zł) |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
2,00 zł
(9,99 zł) |
|
Pesto z bazylią | 60g |
6,66 zł
(9,99 zł) |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
2,79 zł
(3,49 zł) |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
0,38 zł
(0,75 zł) |
|
Płatki ryżowe | 50g |
0,89 zł
(3,19 zł) |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
1,79 zł
(7,99 zł) |
|
Rzodkiewka | 60g |
1,25 zł
(2,49 zł) |
|
Szpinak | 50g |
1,00 zł
(3,99 zł) |
|
Sól biała | 1g |
0,01 zł
(1,99 zł) |