1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 90g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czosnek | 2g |
![]() |
|
Fasola biała, nasiona suche | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 24g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Marchew | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 55g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 200g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 360g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 150g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 20g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 7g |
![]() |
|
Ziemniaki | 60g |
![]() |
|
Śmietana 18% | 50g |
![]() |