1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 660g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 230ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 540g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 30g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 50g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 35g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |