Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Masło | 6g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 3g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Orzechy brazylijskie | 16g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory | 230g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |