1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 240g |
![]() |
|
Bakłażan | 400g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Czosnek | 6g |
![]() |
|
Imbir | 15g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 40g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 150g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Nasiona chia | 30g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 40g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 2g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 80g |
![]() |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 110g |
![]() |
|
Pomidory | 100g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 80g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 24g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 200g |
![]() |
|
Szynka wieprzowa, gotowana | 30g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Woda | 950ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |