1. Myjemy jabłka i obieramy ze skóry.
2. Kroimy w średniej wielkości plastry.
3. Przygotowujemy ciasto o konsystencji gęstej od ciasta na naleśniki dodając szczyptę cynamonu.
4. Smażymy wszystko na rozgrzanym oleju.
5. Odsączamy zbędny tłuszcz kładąc jabłka w cieście na ręcznikach papierowych i posypujemy mieszanką cukru pudru z cynamonem.
Przepis dodany przez użytkownika MyszkaKochaRahima
Zmiksuj wszystko w blenderze
1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 150g |
![]() |
|
Cynamon | 10g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Dżem malinowy | 15g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 70g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 25g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Mleko krowie 0,5% | 120g |
![]() |
|
Mleko krowie 3,2% | 250g |
![]() |
|
Mąka owsiana | 105g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka pszenna typ 500 | 350g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 7g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Skyr - jogurt islandzki | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Soda oczyszczona | 4g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 120ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |