Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 245g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomidory | 520g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 45g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |