1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
1,20 zł
(4,99 zł) |
|
Bułka grahamka | 180g |
2,46 zł
(2,67 zł) |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
0,33 zł
(5,49 zł) |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
3,48 zł
(8,69 zł) |
|
Jaja kurze całe | 100g |
0,70 zł
(6,99 zł) |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
0,62 zł
(2,49 zł) |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
0,11 zł
(2,69 zł) |
|
Mleko migdałowe | 300g |
3,15 zł
(10,49 zł) |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 290g |
1,45 zł
(4,99 zł) |
|
Olej kokosowy | 10g |
0,50 zł
(11,99 zł) |
|
Olej rzepakowy | 50g |
0,35 zł
(6,99 zł) |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
0,38 zł
(0,75 zł) |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
0,67 zł
(7,99 zł) |
|
Ryż brązowy | 100g |
0,75 zł
(2,99 zł) |
|
Ser gouda tłusty | 60g |
1,40 zł
(3,49 zł) |
|
Szynka z indyka | 40g |
1,88 zł
(7,99 zł) |
|
Sól biała | 1g |
0,01 zł
(1,99 zł) |