Ryż lekko solimy i gotujemy na wolnym ogniu przez ok 30 minut. W czasie gdy będzie się gotował, wszystkie składniki kroimy w paski. Następnie podsmażamy mięso na oleju, dodajemy warzywa i smażymy razem przez kilka minut, aż warzywa nieco zmiękną. Dodajemy przyprawy: sól, pieprz, cynamon, kurkuma, tymianek. Następnie dodajemy pomidory i mieszamy na palniku, aż zacznie wrzeć.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 160g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.2g |
![]() |
|
Jabłko | 450g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jarmuż | 250g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 20g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 350g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Ksylitol | 28g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Marchew | 180g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.2g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 72g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 40g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.01g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 160g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Por | 210g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 90g |
![]() |
|
Schab bez kości | 150g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Sól himalajska | 1g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |