1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Kroimy składniki, polewamy oliwą, posypujemy ulubionymi przyprawami i mieszamy ze szpinakiem. Podajemy z chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 180g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 250g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 204g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 2g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 60g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |