Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 200g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1500g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Czosnek | 90g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Imbir | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 24g |
![]() |
|
Kiwi | 450g |
![]() |
|
Marchew | 390g |
![]() |
|
Masło | 50g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 480g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 60g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 90g |
![]() |
|
Woda | 1000ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 300g |
![]() |