1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Gruszka | 390g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 160g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 97g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 20ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 24g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 40g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 250g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 100g |
![]() |