Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełożeniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 260g |
![]() |
|
Chleb żytni | 280g |
![]() |
|
Cukier | 10g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.2g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 100g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 60g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Jarmuż | 250g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 350g |
![]() |
|
Marchew | 135g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.2g |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 72g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.01g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 135g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 180g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 200g |
![]() |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Sól himalajska | 1g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |