1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Filet z łososia | 160g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 160g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 25g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 80g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 160g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 195g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 40g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 250g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szpinak | 250g |
![]() |