Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 260g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 60g |
![]() |
|
Gruszka | 520g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 140g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Malina | 80g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 72g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 480ml |
![]() |
|
Mleko sojowe | 125ml |
![]() |
|
Olej kokosowy | 7g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 2g |
![]() |
|
Płatki migdałowe | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Płatki owsiane | 540g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Szpinak | 40g |
![]() |