1. W misce wymieszać wszystkie suche składniki, następnie dodać wszystkie mokre i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji masy. 2. Piec 12-15 min w 180 stopniach C.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 3g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Biały pieprz | 0g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) konserwowa | 720g |
![]() |
|
Cukier biały | 200g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 200g |
![]() |
|
Cukier wanilinowy | 10g |
![]() |
|
Czekolada gorzka | 250g |
![]() |
|
Filet z łososia | 160g |
![]() |
|
Gałka muszkatołowa | 0g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 190g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 160g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 60g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 450ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 200g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 150g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 150g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 100g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 200g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Syrop klonowy | 120g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szpinak | 200g |
![]() |
|
Sól biała | 5.3g |
![]() |
|
Słodka śmietanka | 50g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Woda | 200ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |