1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 160g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 80g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Orzechy brazylijskie | 16g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 45g |
![]() |
|
Pomidory | 360g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 120g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 100g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |