Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 170g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kalafior | 690g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 42g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 105g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sok z buraków | 50g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |