Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czarne oliwki | 20g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Fasolka szparagowa mrożona | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 145g |
![]() |
|
Majonez | 10g |
![]() |
|
Masło | 8g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Pomidory | 85g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 150g |
![]() |
|
Sałata | 190g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 150g |
![]() |
|
Ziemniaki | 150g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 100g |
![]() |