Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Czosnek | 2g |
![]() |
|
Fasolka szparagowa mrożona | 225g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Marchew | 500g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 100g |
![]() |
|
Pietruszka, liście | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Soczewica czerwona, nasiona suche | 100g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 90g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |